Як додати людини в список прихованих друзів ВК

Як додати людини в список прихованих друзів ВК

Трапляється, що виникає необхідність приховати тих або інших друзів в соціальній мережі від очей знайомих. Зробити це не складе ніяких труднощів, зате необхідний ефект буде отриманий.

 


Соціальна мережа ВКонтакте сьогодні є однією з самих затребуваних і популярних. Вона має велику кількість найрізноманітніших достоїнств, починаючи від зручного пошуку друзів в інтернеті і закінчуючи тим, що тут просто зручно спілкуватися (навіть з декількома співрозмовниками одночасно). У цій соціальній мережі користувач може знайти для себе все, що йому потрібне: музику, відеозаписи, ігри, фотографії і багато що інше. Іноді у користувачів ВКонтакте виникає необхідність в тому, щоб приховати якісь свої контакти (друзів) із загального списку.

Як приховати друзів?

Приховати друзів від знайомих або близьких можна досить просто. Соціальна мережа ВКонтакте має величезну кількість різних сервісів і функцій, у тому числі і можливість приховання друзів від сторонніх очей. Для того, щоб вчинити задумане, треба увійти під своїм логіном і паролем в цю соціальну мережу. Потім клацнути лівою кнопкою миші на пункті "Мої налаштування" (цей пункт знаходиться в меню ліворуч). Потім, коли завантажиться нова сторінка, треба вибрати вкладку "Приватність". Тут користувач може змінити не лише видимість своїх друзів, але і багато що інше. В основному ця вкладка призначена для обмеження тих або інших груп осіб, від ваших даних. Для того, щоб не показувати якогось одного або відразу декількох друзів у вашому списку, треба знайти рядок "Хто видно в списку моїх друзів і підписок" і потім клацнути по напису "Усіх друзів". Після цього відкриється невелике меню, в якому вам буде запропоновано вибрати друзів, яких ви хочете приховати від очей сторонніх. З лівого боку цього вікна знаходяться усі ваші друзі і передплатники, а з правою - приховані.

Останній етап

Для того, щоб приховати когось зі своїх друзів, треба натиснути на знак "Плюс", який знаходиться праворуч від імені ваших знайомих. Після цього ваш друг автоматично стає прихованим. Зрозуміло, що можна з легкістю видалити людей з цього списку, натиснувши на символ "Х". У результаті, вам знадобиться зберегти усі ваші зміни. Після того, як ви відновите сторінку, усі зміни набудуть чинності. Проглянути результат ви з легкістю можете на тій же вкладці "Приватність". У самому низу цього списку буде кнопка "Подивитися, як бачать вашу сторінку інші користувачі". Відкриється нове вікно, в якому ви можете проглянути збережені результати. У тому випадку, якщо вони вас не задовольняють, їх з легкістю можна змінити.


 


Надрукувати